Kosmetisk tandbehandling​

​En kosmetisk tandbehandling kan hjælpe på dit selvværd og hele din dagligdag, hvis du er utilfreds med dine tænder. Det kan blandt andet dreje sig om farven, gamle fyldninger eller tandstillingen.

Vær glad for dit smil

Ring på tlf. 56 65 80 75 eller book tid online

Dit smil og dine tænder er noget af det første, andre mennesker ser, når de møder dig. Derfor er det vigtigt at være glad for sit smil og være tilfreds med den måde, tænderne ser ud på. Er du ikke tilfreds, af den ene eller anden årsag, kan du vælge at få lavet en kosmetisk behandling.

Hos Ølby Tandlæge Center kan du sammen med en tandlæge få hjælp til, hvordan en kosmetisk behandling kan hjælpe dig med at få det smil, du drømmer om.

Grundig forundersøgelse før en kosmetisk tandbehandling

Ølby Tandlæge Center har erfaringen og ekspertisen til at vejlede i, hvilken løsning eller løsninger, der passer bedst til dine tænder.

Vi udfører flere typer behandlinger på vores egen klinik. Drejer det sig om større kirurgiske indgreb, omfattende implantatbehandling eller tandregulering henviser vi til en specialist – naturligvis først efter vi selv har foretaget en grundig forundersøgelse.

Ærligt arbejde

Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller ærlighed, og derfor vurderer vi altid i hver enkelt tilfælde, om en kosmetisk behandling er den rigtige løsning.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan se på, hvilke muligheder der er for en kosmetisk tandbehandling på dine tænder.​

Årsager til kosmetiske behandlinger

Der findes mange årsager til, hvorfor nogen vælger at få lavet en kosmetisk behandling af deres smil og tænder. Det kan eksempelvis være, at der er sket skade på tænderne, og noget af tanden er knækket af, som skal rettes op, for at smilet igen ser ud, som man ønsker det.

Det kan også være, at tænderne er blevet misfarvede gennem årene af mad, drikkevarer eller tobak, og at man derfor ønsker at få tænderne bleget. Er tænderne skæve eller drejer, kan det være, der skal en større kosmetisk behandling til i form af en tandretning.

Hvordan foregår en kosmetisk tandbehandling?

Et forløb med en kosmetisk tandbehandling vil variere alt efter, hvilken type behandling, du ønsker at få udført. Nogle af de mere simple behandlinger, som eksempelvis tandblegning, kan laves over et par gange med efterfølgende tjek.

Hos Ølby Tandlæge Center udfører vi stort set alle kosmetiske behandlinger; intern og ekstern blegning, alt i plast, plamager på emaljen. Dog henviser vi til specialister, hvis vi vurderer, at det er nødvendigt, eksempelvis i tilfælde af større bid problemer.

Vi vægter funktionen af tanden frem for udseendet, og derfor kan der være tilfælde, hvis tanden eller tænderne er for medtaget, hvor vi ikke vil anbefale en kosmetisk tandbehandling.

Få din kosmetiske tandbehandling hos Ølby Tandlæge Center

Hos Ølby Tandlæge Center har vi stor erfaring med både at rådgive om og udføre kosmetiske tandbehandlinger, så vores patienter går fra vores klinik i Ølby og er glade for deres smil.

Vi udfører altid grundige forundersøgelser og har samtaler med patienter inden behandlingen går i gang, så forløbet er klart. Vi er også ærlige om, hvad der kan lade sig gøre, og hvis vi ikke anbefaler en behandling, så du altid er tilfreds og er garanteret det bedste resultat.

Kontakt os i dag på telefon: 56 65 80 75 eller på mail: info@oelbytand.dk  og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit smil.

Overvejer du en tandrensning?

Kontakt Ølby Tandlæge Center i Køge, for at få en snak om dine behov eller hvis du har spørgsmål om kosmetisk tandbehandling.​