Tandklinik - Ølby Tandlæge Center i Køge

​Hos Ølby Tandlæge Center i Køge er patienten altid i centrum. Vi lægger vægt på god kvalitet og alle behandlinger tager udgangspunkt i det individuelle behov.

Stor tandlægegrundighed

Over tyve års erfaring giver os en bred ekspertise inden for flere forskellige typer tandbehandlinger – fra almindeligt tandeftersyn til mere komplicerede problemstillinger.

​Vi er et dynamisk tandlægeteam, der arbejder tæt og godt sammen. Alle i teamet lægger vægt på grundighed og bestræber sig altid på at gøre oplevelsen så tryg for dig som mulig.

​Vi har en empatisk tilgang til alle former for tandbehandling, og vi ved, at et tandlægebesøg ikke altid står øverst på ønskelisten.

Professionel rådgivning

Derfor ser vi det også som en af vores vigtigste opgaver, at du får den bedst mulige rådgivning og oplevelse som helhed.

​Inden vi påbegynder en tandbehandling, tager vi en grundig snak med dig om, hvad der vil være den bedste løsning i dit tilfælde. Med vores erfaring kan vi rådgive, så vi sammen finder frem til en løsning, du bliver tilfreds med. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Er du ny patient?

Vi byder nye patienter velkommen til ​Ølby Tandlæge Center i Køge. Vi er et dygtigt team af behandlere og får dig til at føle dig tryg og velkommen. Vi glæder os til, at tage imod dig.